Итън Хоук става съпруг на Джулия Робъртс

eva.bg 19 January 2022

Ето едно филмово заглавие, което с нетърпение ще очакваме да видим. Става въпрос за трилъра Leave The World Behind на Netflix. И една от причините е звездният актьорски състав, събран за лентата.

Тези дни стана ясно, че към екипа се присъединява Итън Хоук, който ще играе съпруг на Джулия Робъртс, чието участие в лентата бе потвърдено преди време.

И с това звездното присъствие не свършва. В трилъра ще играят още Махершала Али, английската актриса Чарли Ивънс, както и 11-годишната Райън Кийра Армстронг. Режисьор на лентата ще е Сам Исмаил, който стои и зад хитовия сериал Mr. Robot.

Leave The World Behind е базиран на едноименната книга на американския писател Rumaan Alam. Разказва историята на семейство от Ню Йорк, което наема луксозна къща извън града, където са принудени да живеят с друго семейство при едни доста странни обстоятелства. Нещата се усложняват още повече, когато при тях идва и чернокожото семейство, собственици на къщата.

И докато за този филм все още е рано да говорим за премиерна дата, понеже сега ще започват снимките, то следващият филм с Джулия Робътс в главната роля ще излезе през октомври и е романтичната комедия Ticket To Paradise.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР