top 10 за козметичната чантичка

Коректор с четка Когато го наричат виртуоз, гримьорите не лъжат. Доказателства? Имаш ги. Умение да ретушира всякакви несъвършенства, блестяща кремообразна текстура със силиконови частици за запълване на бръчки, удобен апликатор, позволяващ достигането на трудно достъпни места. 

Свобoда Сидерова 24 February 2009

 

Чака те НЕОБИКНОВЕНО лятно приключение. Вземи със себе си само най-необходимото...

 


Коректор с четка Когато го наричат виртуоз, гримьорите не лъжат. Доказателства? Имаш ги. Умение да ретушира всякакви несъвършенства, блестяща кремообразна текстура със силиконови частици за запълване на бръчки, удобен апликатор, позволяващ достигането на трудно достъпни места. С него можеш да моделираш и формата на лицето. Нанеси в основата на носа, в центъра на челото и над горната устна и туширай. Кожата ще засияе.


Експрес продукти за бронзиране Запознай се с магьосниците, превръщащи всяка жена в секси мулатка. Разклати флакона на автобронзанта-спрей, затвори очи и натисни дозатора, описвайки буквата Z: през средата на челото, по диагонал през цялото лице и напряко през брадичката. Капчиците лягат равномерно и загарът изглежда напълно естествен. Още по-лесно е с бронзиращата четка. Мини с нея през лицето и готово.

 

Палитра за очи и скули Лека като докосване, прозрачна като крила на пеперуда, събрала под един покрив цветовете на лятото и пръскаща чувствени искри. Използвай различни нюанси и текстури, за да подчертаеш неповторимостта си. Нанеси с потупващи движения и разнеси.


Блясък за устни Искаш пухкави, ултраблестящи, вечно млади и просто страхотни устни. Смятай, че работата е опечена, а дистанцията между теб и божествените fashion диви - съкратена. Важното е да издържа на целувки и да предпазва от слънце. Нима си виновна, че вкарваш мъжете в грях?


Спирала Условията, на които трябва да отговаря, са максимален обем и дължина, фантастично красива извивка и никакви бучици. Другото нещо, на което трябва да обърнеш внимание, е четката. Следи на нея да има колкото се може по-малко туш и я повърти леко в основата на миглите – така ще постигнеш XXL размер.


База и топ лак Финалният слой едва ли не е най-важният щрих за визията. Благодарение на топ лака лакът изсъхва за 30 секунди и издържа до 10 дни, а ноктите придобиват огледален блясък. Другата съставка на успеха е базата - идеална терапия за разслоени, чупливи и неравни нокти и жълти петна.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР