Гуинет Полтроу и поредното селфи без грим

eva.bg 17 January 2022

Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу обича да ни показва в колко добра форма се намира и каква естествена красота притежава. Но който и да изглеждаше така на 49-годишна възраст, сигурно също щеше да споделя свои снимки, за да ни впечатли.

Актрисата, която остави киното на заден план и успя да изгради цяла бизнес империя чрез лайфстайл бранда си Goop, залага на колкото се може по-малко интервенции върху лицето си. Тя неведнъж е пускала свои снимки без грим, показвайки неувяхваща красота.

Ето го и поредното селфи, което тя сподели със своите близо осем милиона последователи.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

На снимката Гуинет е без грим, с мокра коса и халат, явно излязла от банята. Изглежда прекрасно, а чрез кадъра тя рекламира новия ексфолиант, който пуска на пазара чрез Goop.

„Искрено вярвам, че красотата и здравословният начин на живот вървят ръка за ръка“, казва Гуинет. Но не мислете, че всичко е въпрос на гени и на здравословен начин на живот. Гуинет си е признавала, че е прибягвала до естетични интервенции, но е важно при кого и в какви количества.

„Когато навърших 40 години, кризата на средната възраст не ме подмина. Отидох при един лекар, който трябваше да заличи всички следи на старостта. Беше катастрофално. Челото ми беше напълно замръзнало – не приличах на себе си! Дълго време не желаех и да чувам за нови интервенции. След като се взех в ръце, смених лекаря и преминах на ксеомин. Той запазва натуралния ми външен вид“, разказва Гуинет преди време.

А за да се убедите, че Гуинет Полтроу наистина не се страхува от снимките без грим, то заповядайте на разходка в галерията ни, където сме събрали всички доказателства.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР