Шиниъд О'Конър в болница след самоубийството на сина си

15 January 2022

Шиниъд О'Конър беше хоспитализирана дни след смъртта на седемнайсетгодишния си син. В четвъртък през нощта певицата сподели на феновете си, че е била заведена в болница, за да получи помощ след серията обезпокояващи публикации на стената й в Туитър.

"Реших да последвам сина ми. Няма смисъл да живея без него. Всичко, което докосна, се разпада. Живеех единствено заради него. А сега го няма." - написа тя. Добави, че се чувства изгубена и се самообвинява за смъртта на сина си. Час по-късно написа извинения за своите публикации и успокои феновете си, че търси медицинска помощ.

"Съжалявам. Не трябваше да пиша тези неща. Сега съм с полицаите на път за болницата. Съжалявам, че обезпокоих всички - сподели тя. - Чувствам се толкова изгубена без детето ми и се мразя. Болницата ще ми помогне за малко, но аз ще намеря Шейн. Това е просто отлагане."

Смъртта на сина си преди седмица тя обяви с думите: "Невим Неста Али Шейн О'Конър, истинската светлина на моя живот, реши да сложи край на земните си битки днес и сега е с Господ. Нека да почива в мир и нека никой да не следва примера му. Бебче мое, толкова те обичам. Моля те бъди в мир."

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР