Пожелайте нещо хубаво с Moët & Chandon

Персонализирана бутилка шампанско, какъв по-изискан подарък за празниците?

eva.bg 30 December 2021

Ще ви издадем една тайна. Тази година се научихме да празнуваме. Да празнуваме истински. И малките, и големите победи, заради всичко и въпреки всичко. Научихме се и да ги споделяме с хората, които ценим и обичаме, прекарвайки всяка възможна минута и повод с тях, защото животът, за добро или лошо, е непредсказуем. И се научихме да мислим повече за тези хора, за нашите близки и приятели, които винаги намират начин да са до нас, да ни подкрепят, да потъгуват с нас тихо, да се зарадват заедно с нас от сърце на постигнатото.

Те са тук, защото са нужни, защото са важни, защото са част от нас и живота ни. И кога, ако не сега е моментът да им кажем БЛАГОДАРЯ! и да им пожелаем нещо хубаво? С Moët & Chandon можем да отбележим идващите празници с много радост и оптимизъм в компанията на важните за нас хора и на вълнуващите балончета на най-обичаното шампанско в света. А нашето лично послание и пожелание ще грее изписано върху елегантната метална кутия, за да се превърне това в най-изискания подарък, в повод за усмивки в празничните дни и в начало на мил спомен.

Специалните предложения Moët & Chandon Impérial Brut и Moët & Chandon Rosé Impérial идват в бляскава метална кутия, която запазва шампанското охладено до 2 часа, за да се насладим на перфектния му вкус. Добавяме ЩАСТИЕ!, РАДОСТ!, ЛЮБОВ!, УСПЕХИ!, НАЗДРАВЕ!, ЧЕСТИТА 2022! или каквото друго решим, стига да е кратичко, и сме готови за празниците с легендарното френско шампанско. И в двете искрящи вина откриваме отличителния стил на марката, който се характеризира с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост.

Moët Impérial Brut притежава интензивни аромати на цитруси и зелена ябълка, привлекателна сочност на круша и зряла нектарина, елегантни отлежали нотки на бриош и пресни ядки, с отличителна минералност и галещи небцето фини балончета.

Moët Rosé Impérial има ярки, интензивни аромати на червени плодове (ягоди, малини, череши), сочен и стегнат вкус на праскова, свежи леки нотки на мента и отново тези изкусителни балончета.

Moët & Chandon избира балончетата на своето шампанско за символ на празниците тази година. Те са неизменна част от историята на марката като икона на изкуството за празнуване още от създаването си през 1743 г. Елегантните и вълнуващи балончета изкушават Мадам дьо Помпадур, фаворитката на крал Луи XV, както и целия френски кралски двор по онова време. В края на 18 век Жан-Реми Моет, внукът на създателя на марката, си поставя за цел да сподели магията на шампанското с целия свят. И успява.

Шампанското е единственото вино, което оставя жената красива, след като го е изпила. Тези думи са приписвани на Мадам дьо Помпадур. Склонни сме да й вярваме, защото освен първият ценител и лоялен клиент на Moët & Chandon, тя е била жена, която умее да празнува живота. А това е красиво.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР