Брад Пит се завръща

17 December 2021

Не сме гледали Брад Пит на голям екран от 2019 година, когато излезе лентата с негово участие Ad Astra. И трябва да признаем, че наистина ни липсваше.

Е, ще трябва да почакаме още малко до голямото му завръщане, а засега ще се задоволим с този забавен трейлър към лентата The Lost City, чиято премиера ще е през 2022 година.

В нея 57-годишният актьор има комична и в същото време акцентираща на небрежния му сексапил роля, така че със сигурност да провокира любопитството ни.

Вярно, не е главен персонаж, но и второстепенно епизодично участие на Брад Пит в който и да е филм, си заслужава вниманието.

В The Lost City Сандра Бълок е в ролята на писателка на романтични романи, чието действие се развива на екзотични и мистериозни дестинации. Чанинг Тейтъм е повърхностен модел, който краси кориците на романите й, но толкова се вживява в ролята на главния герой, че започва наистина да вярва, че той.

Екшънът започва, когато героят на Даниел Радклиф отвлича героинята на Бълок, защото вярва, че тя наистина знае къде е скрито отдавна търсеното съкровище на изгубен град.

И някъде там се появява Брад Пит, който ще се опита да я спаси. Вижте трейлъра, забавно е!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР