Перфектният коледен подарък

От Palmers

15 December 2021

Празниците са точно зад ъгъла. Остават броени дни до Коледа. Това е най-прекрасното, най-сърдечно време от годината и идеалният момент за красиви подаръци за близките ни хора. Ето защо австрийският бранд PALMERS представя своята празнична коледна колекция. Независимо дали става дума за вашия партньор, най-добър приятел или някой друг, който е близък на сърцето ви – физическите магазини PALMERS и онлайн магазинът shop.mdl.bg със сигурност предлагат идеалния подарък за този повод.

„Коледа е не само сезонът, в който да се отпуснете и да се насладите на уютно общуване, но и време за бляскави партита и визии. Коледната колекция на Palmers предлага стилове, отговарящи на всяко празнично настроение”, убедена е Ева Ренк-Кленкхарт, Head of Product в PALMERS.

 Изискана дантела, примамливо червено и сатен, които се чувстват като втора кожа – колекцията „PALMERS – Christmas“ предлага някои много специални артикули, които да подсилят вълнуващите часове с половинката ви, но също така и за танци през цялата нощ.

„Абсолютен акцент на празничния сезон е серията „Holly Fantasy“, която наистина е вярна на името си, тъй като предизвиква въображението с еластична дантела в Pantone „Crimson“, коментира Ева Ренк-Кленкхарт, Head of Product на PALMERS. Тази серия в червено не само се състои от два различни сутиена, но също така и боди, бикини, колан с жартиери и елегантно нощно облекло. Еквивалентна нотка на сексапилност осигуряват поредицата „Gilded Eve“, изработена в бляскав златист сатен, „Modern Silk“, изработена от чиста коприна и „Privée Indulgence“, която се отличава с елегантна бродерия и цветни акценти в розово злато.

Освен това PALMERS със сигурност ще изненада онези, които смятат, че коприната е предназначена само за дами, тъй като текущата продуктова гама на емблематичната марка включва и мъжки пижами „Silky Christmas“, както и 'matching' „Silky Christmas“ боксерки.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР