Подарете любовен скандал за Коледа

Люба Вангелова 19 December 2021

Съвсем ясно прочетохте заглавието. И сега ще ви докажем, че този подарък е изключително примамващ. Особено ако е сътворен от самия Жан Пол Готие, за когото скандалът винаги е бил облечен в почести.

Скандалът е рингът, на който любовта се вихри, а на този ринг мъжете са в свои води. Четири години след лансирането на женския аромат Scandal, Jean Paul Gaultier вече има и своя мъжка версия - Scandal pour Homme. Eнергиятана победителя прекрасно разкрива рекламната кампания на аромата.

В главната роля влиза световноизвестният модел от Нидерландия Паркър ван Ноорд. Син на Андре ван Ноорд - един от най-известните модели от 90-те, чиято кариера продължава активно и днес. Любовникът е като боксьор на ринга - завладяващ и обожаван, с излъчването на крал. Защото е участник в един безкраен любовен мач!

Ароматът…

Трима парфюмеристи сътворяват нова визия на познатия Scandal. Куентин Биш, Кристоф Рейнолд и Натали Кето въплъщават в аромат онова, което е Jean Paul Gaultier - модерен, дървесен, ориенталски.

Посреща ни уханен “нокаут” от свежи нотки градински чай и сочна мандарина. Зашеметяването продължава да ни държи с екстра доза пристрастяващи зърна тонка, чийто аромат са като усещане за докосване до сексапилна кожа. Малко преди финала на уханния ринг се качва чувственият ветивер и ни оставя обезоръжени пред сензитивното изживяване от уханието на прясно отсеченото дърво.

… и визията му

Тежка е короната на любовта - може да я носи само смелият мъж, който не бяга от истинските си чувства. Тази тежест веднага се усеща, когато държите флакона, а короната на капачката му го превръща в талисман на Краля на ринга! Впечатляващото послание се улавя още от опаковката, която е в червено кадифе и е ярко съобщение за похот, за празник на сетивата. Правоъгълната стъклена бутилка със заоблени ръбове напомня боксьорски ринг и е проектирана за многократно зареждане.

Остава само да си обещаете скандалът да бъде паметен!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР