Изборът на подходящ нюанс фон дьо тен никога не е бил по-лесен

Добрата новина този път идва от BELL HYPOAllergenic

eva.bg 22 December 2021

Колко пъти ви се е случвало да пробвате два или три нюанса фон дьо тен и накрая да си вземете точно този, който няма нищо общо с тена на лицето ви? На нас неведнъж. На силната изкуствена светлина е едно, но навън е съвсем различно. Да не говорим, че ако имате чувствителна кожа, трябва много да внимавате и за съставките на продуктите. И задачата се оказва не толкова лесна.

Позната история наистина, а добрата новина този път идва от BELL HYPOAllergenic. Марката, следваща концепцията за чиста красота, представя нов адаптиращ се фон дьо тен. Продуктът се адаптира към тена на кожата, като бавно се променя от бял крем към фон дьо тен. Наличен е в светъл и тъмен тон.

Тайната се крие в многослойните сферични зрънца с пигменти. Когато формулата се разнася по кожата, зрънцата се пукат и цветът се освобождава. Леката приятна формула без масло е дълготрайна и осигурява перфектен грим дори когато се налага да носим маска продължително време.

Продуктите Bell HYPOAllergenic са устойчиви, справят се еднакво успешно със задачата при ежедневен и вечерен грим. Подходящи са за всеки тип кожа, но преди всичко отговарят на нуждите на чувствителната кожа, включително атопичната, като предлагат подходяща индивидуална грижа с отлична поносимост. Новият адаптиращ се фон дьо тен не прави изключение. Той е без аромати, без циклични силикони, без алкохол, без минерални масла, с палмово масло от устойчиво отглеждане. Не съдържа глутен, лактоза, PEG, етаноламин и е 100% веган.

BELL HYPOAllergenic адаптиращ се фон дьо тен ще откриете в избрани магазини dm.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР