Бюти блиц с Лили Гелева

Актриса, автор на подкаста “Свободно падане”, инфлуенсър

Люба Вангелова 30 December 2021

В рубриката „Бюти блиц“ даваме думата на известни личности, за да споделят гледната си точка към младостта и красотата, както и каква е личната им дисциплина в грижата за тях.

Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш, и защо?

За кожата си използвам продукти за почистване, хидратация и слънцезащита. Вярвам, че нито една стъпка не е за подценяване. Със смяната на сезоните правя известни промени в продуктите, за да съм сигурна, че съм подготвена. За косата си целогодишно наблягам на хидратация и масла, защото е сухар по природа. (Смее се.)

Кой е екоелементът в бюти навиците ти?

Отношението към околната среда и тялото ми не се различават. Опитвам се максимално да съзнавам връзката помежду им, а оттам идват и решенията, които вземам.

Какво означава да си млад?

Светът, в който живеем, е така вкопчен в образа на младостта! От страх вероятно. Имитираме вечност, а живеем по навик. За мен младостта е начин на мислене, способността да се изненадваш, да разширяваш границите си.

Коя своя черта харесваш най-много? И коя би променила?

Толкова време ми отне да се захаресвам в своята цялост. Според мен именно приемането на себе си разхубавява човек и му дава възможност да се развива.

Най-добрият спорт/активност за тонус.

Ходене, йога, пилатес, смях, обич.

Отваря ли врати визията?

Не съм сигурна, че вратите, отворени с визия, са нещо, към което си струва да се стремим. Те не са някакви монолитни порти, а нещо като тези кръглите врати, дето се въртят по гари и летища. Не подценявам визията в никакъв случай, просто вратите според мен се отварят заради начин на мислене, въображение и по-комплексни качества.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР