Доналд Тръмп: Не харесвам Меган Маркъл, тя използва Хари

eva.bg 01 December 2021

Бившият президент на САЩ даде интервю за Найджъл Фараж, в което освен за политика, коронавирус и икономика, двамата говориха за Меган Маркъл и принц Хари.

Имайки предвид, че принц Хари е особено близък със семейство Обама, а пък Меган Маркъл публично се е изказвала против политиката му, не е изненада сега, че и той бе болезнено откровен. Особено към сънародничката си.

„Не съм фен на Меган Маркълр. Не я харесвам от самото начало. Мисля, че принц Хари е използван по много ужасен начин и някой ден той ще съжалява за това. Тя използва Хари за целите си и това развали отношенията му със семейството. Нарани кралица Елизабет II. СаматаМеган Маркъл показва изключително неуважение към кралицата, която е страхотен човек, историческа личност. Тя не уважава цялата кралска фамилия“, заявява Доналд Тръмп.

А на въпроса дали Меган Маркъл не прекалява, като използва новия си статут, за да коментира американската политика и да се опитва да я променя, Тръмп заяви: „Тя се опитва да прави неща, които според мен са много неуместни“.

Да, Доналд Тръмп определено не е фен на Меган Маркъл.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР