Кой е най-любимият моден бранд на 2021 г. в Savex4Fashion?

„За моята жена“ или когато се обясним в любов повече от веднъж

eva.bg 02 December 2021

Фойерверки? Не, не е рано! От Нова година ни делят още няколко седмици, но пък едни хора имат повод за празник точно сега! Това са всички верни фенове на най-любимия български моден бранд, както, разбира се, и създателят и екипът му, които влагат в него таланта, труда и сърцето си. 

Припомняме, че в конкурса Savex4Fashion тази година стартираха общо 18 родни марки за облекло. Това е второ издание на инициативата, първото беше през 2019 г. Компанията цели да подкрепи българските модни брандове, като ги популяризира. Конкурсът се провежда изцяло онлайн, започна на 18 октомври и премина през три етапа на гласуване. При първия етап бяха избрани 10 бранда, които продължиха напред. При втория етап останаха 5 бранда и три от тях стигнаха до финала.

Хората, които бяха реалното жури в конкурса, гласуваха на специално създадения сайт savex4fashion.bg. Освен да подкрепят любимия си бранд, те имаха възможност да спечелят и награди. Томболите включваха дрехи и ваучери за пазаруване в магазините на участниците, както и сетове, предоставени от Savex.

Наградата за големия победител е звезден миг – участие в телевизионно интервю. Кой е той ли? „За моята жена“ – подсказваме, има обяснение в любов от един мъж към една жена. Защото PARAMIDONNA значи точно това (Para mi donna). Един от най-успешните и нашумели български модни брандове съвсем естествено спечели и титлата най-любим бранд на България за 2021 г. И да, обясненията в любов са повече от едно, защото името на PARAMIDONNA е вдъхновено от Италия и жените, които обичат да пътуват и имат свой автентичен стил, който не следва, а диктува тенденции. Освен това всеки глас на savex4fashion.bg е чисто обяснение в любов към българската мода.

На второ място в конкурса е NIXA, чието основно послание е да бъдем най-добрата версия на себе си, като заобичаме и покажем прекрасните извивки, които имаме, като бъдем женствени, уверени и цветни.

На трето място в Savex4Fashion е DENINA MÁRTIN. За Денина Мартин модата е начин на себеизразяване. При създаването на своите дрехи и аксесоари тя подхожда с убеждението, че те трябва да подчертават женската същност и да са източник на вдъхновение и самочувствие.

Във видеото с лъчезарната Карин Околие можете да видите реакциите на Денина Мартин, Даниела Рупецова и Доника Анчева, когато получават своите призове съответно за трето, второ и първо място. От видеото ще разберете също кога и по коя национална телевизия ще бъде интервюто на големия победител.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР