Кой ще е най-любимият моден бранд на 2021

5 полуфиналисти в конкурса Savex4Fashion. Подкрепете своя фаворит!

eva.bg 26 November 2021

Savex4Fashion е стойностна инициатива, която подкрепя български брандове за красиво и качествено облекло. Това е признание за вдъхновението, креативността и усилията, които стоят зад всеки един от тях. След втория етап от гласуването в тазгодишното издание на конкурса останаха петима участници и вече съвсем малко ни дели от обявяването на големия победител.

Победителят ще бъде избран от всички хора, които имат желание да се включат, не от жури – затова смятаме, че тази инициатива има стойност и смисъл. Изцяло онлайн се провежда конкурсът, чрез който Savex има за цел да популяризира родните брандове и техните създатели. Всеки може да гласува за своя фаворит и наистина от нас зависи кои ще са тримата финалисти, както и носителят на титлата Най-любим български моден бранд на 2021 г.

Петимата полуфиналисти са DENINA MÁRTIN, DIZI, NIXA, PARAMIDONNA и ZOË. С подкрепата на всички нас те успяха да стигнат дотук, а сега е време отново да им покажем, че оценяваме упоритостта и силния творчески заряд в работата им. От петте марки ще останат три, а този бранд от тях, събрал най-много гласове, ще е големият победител.

На интервю в национална медия ще бъде поканен победителят в конкурса, за да разкаже историята на своя бранд, да сподели повече за своята визия и за предизвикателството да създава мода днес в България. С гласа си, освен че ще подкрепите любимата си модна марка, ще участвате и в томболи с награди. Можете да спечелите дрехи, предоставени от брандовете, подаръчни ваучери за пазаруване в техни магазини и сетове с продукти на Savex.

Гласуването продължава до 29 ноември, но вие побързайте да дадете своя глас тук, защото силите в момента са доста изравнени и буквално всеки клик е от значение дали вашият фаворит ще продължи напред.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР