Ах, този Киану!

Киану Рийвс за списание Esquire

eva.bg 23 November 2021

Снимка: Instagram/Twitter

Екипът на списание Esquire започва статията си за Киану Рийвс, който краси корицата на зимния им брой, с думите: „Най-обичаният мъж в Холивуд“. И трябва да признаем, че това наистина е така. Всички обичат Киану и той обича всички.

Харесват, защото е внимателен, щедър, фин човек, с добро сърце и с онези неизменна тъга в погледа, която мигновено обезоръжава. Той пък е готов да помогне на всеки с каквото може. Както казва актьорът в интервюто за Esquire: “Винаги може да направим повече за хората, които обичаме. Няма таван в това отношение.“

57-годишният Киану Рийвс съвсем скоро ще краси големия екран по цял свят с премиерата на четвъртата част от култовия навремето филм „Матрицата“. Това е и поводът списанието сега да го сложи на корица, а това, от което лично ние сме особено впечатление, е фотосесията за броя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Esquire (@esquire)

Снимките с Киану са направени в Париж, докато е снимал четвъртата част на друга касова поредица с негово участие - „Джон Уик“. Той е с дълга коса и брада, леко небрежен вид и въпреки костюма, с който го виждаме на корицата, продължава да излъчва онази бунтарско рокаджийска аура, която така странно се комбинира с имиджа на доброто момче. Само Киану Рийвс умее това.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Esquire (@esquire)

Погледни нагоре, свали слушалките, кажи „Здравей“ на някого, когото видиш, прегърни човек, който страда и е наранен. Понякога най-трудно се постигат простичките неща“, казва Киану Рийвс.

Вижте впечатляващата му фотосесия за Esquire в галерията ни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Esquire (@esquire)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР