С мама под ръка

eva.bg 17 November 2021

Джаред Лето има традиция – на важни червени килими той винаги взема със себе си мама Констанс. Била е с него не само на премиери и партита, но и на Оскарите. Тя бе негова дама и сега за премиерата на филма House of Gucci в Ню Йорк.

Лето бе очаквано шармантен и интересен с избора си на костюм в цвят горчица и дълго, бяло пухено палто. А за да е още по-интересен, мама Констанс бе до него, но в доста по-консервативна визия в черно.

Когато Джаред Лето получи своята статуетка Оскар за ролята си в „Клубът на купувачите от Далас“, той посвети благодарствената си реч именно на своята майка и разказа как тя е отгледала него и брат му в хипи комуна, през какви трудности и приключения са преминали заедно. На церемонията Констанс Лето бе сред най-коментираните личности заради изискания си стил и класата, която излъчва. Синът й я нарече „вагабонд“ и й благодари, че го е научила да мечтае.  

Лето, който на 12 години е миел чинии в закусвалня, а на 16 е бил пиколо в хотел, може да разказва доста за бурната си младост. Внук на военен летец, син на хипи семейство, което често го влачело със себе си по комуни и пусти плажове, Джаред е свикнал с чергарството и с факта, че винаги е трябвало да се грижи сам за себе си. Преди години се е запознавал с хората така: Letto from the getto (Лето от гетото). Но за щастие драмите му са само на кино - в живота той е изпълнен с хумор и се чувства щастлив с мама под ръка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР