Вера и магията на Марлене Дитрих

16 November 2021

Вера Шанздел ще представи магията на Марлен Дитрих в два концерта. На 30 ноември във Варна и на 03 декември в София, Вера заедно с Ангел Заберски Трио ще представят една от най-великите актриси на холивудското кино.

Марлене Дитрих е мит и икона на ХХ век. Изтънчена красавица, която не се колебаеше да си играе с всички похвати на изкусителността. Марлене знаеше по-добре от всеки друг как да създаде магическата, мистериозна аура - нейна запазена марка. И до днес Марлене е източник на вдъхновение. Тя еи пионер в разкрепостяване на сексуалността и освобождаването на поведението на жената. Също така е модна икона, първата, която носи мъжко сако, с палав шик. Ако добавим към това и факта, че е единствената известна нееврейка, която се противопоставя на нацистите и се бори срещу тях, трябва да признаем, че Марлене е истински феномен, необичайна жена, каквито рядко се срещатврамките на един век“, споделя Вера Шандел.

Магията на Марлене“ на 30 ноември във Варна и на 03 декември в София. Ще се допускат само хора със зелени сертификати, а за всеки, на който му се налага да си направи тест, за да посети концерта, ще има отстъпка от 10 лева за билета.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР