В новия брой на EVA

Актриса, спортист, майка на три деца, „пълен шемет“ (нейни думи), холерична, рязка, смела и жена с главно Ж – Койна Русева пред EVA.

eva.bg 15 November 2021

Снимка: фотография и стайлинг Слав & Хубен

Вече втори месец уговаряме интервюто и фотосесията с актрисата Койна Русева. Тя работи на екстремни обороти, играе в много постановки, с някои от които пътува из цяла България, и понеже не прави компромиси с работата си, отказва да снима преди пътуване за представление.  „Не мога да снимам, после да пътувам и после да играя. Не!“ Койна умее да е категорична в отказа си така, че да не ти хрумва да се опитваш да настояваш. „Не!“ наистина означава „Не!“

Ако не желае да отговаря на някой въпрос, Койна Русева си го заявява доста безпардонно, гледайки ви право в очите. По време на разговора ни на няколко пъти избухва в драматично-актьорски смях, който съжаляваме, че не можете да чуете. Има нещо мрачно-забавно в нея. И нещо, което непрекъснато те държи в напрежение. През декември 2021 г. в Младежки театър „Николай Бинев“ е премиерата на „Майстора и Маргарита“, новия спектакъл на режисьора Николай Поляков по знаменития едноименен роман на Михаил Булгаков. В ролята на Воланд е тя, Койна Русева. Това трябва да се види!

Актриса, спортист, майка на три деца, „пълен шемет“ (нейни думи), холерична, рязка, смела и жена с главно Ж – Койна Русева пред EVA.

В брой 272 ви очакват още много паметни личности и истории – Рут Хендлър, която създаде куклата Барби, издателската фамилия Ташен, Нана Гладуиш и нейните благословени битки, легендарният парижки търговски център Самаритен, различната гледна точка към историята на едно отслабване, Оливър Стоун, който се учи от успехите си, Радина Боршош, Джесика Частейн&Оскар Айзък, красиви диви на 50+, 60+, 70+ .

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР