Оптимална грижа за суха кожа

18 November 2021

Ако кожата ни можеше да сподели мечтите си, единственото, за което щеше да моли е да задържи оптимално количество влага за себе си. За да е свежа, здрава, без множество пигметни петна, без следи от изгаряния и стрии, без фини бръчици.

Био-ойл – двете магически думи, които описват идеалния продукт за вашата кожа след лятото!

Често си мислим, че купувайки продукт, който съдържа вода, подпомагаме хидратацията на кожата. Но това не е точно така. Сухата кожа не се нуждае от „поливане“. Ние не сме растения. Дори напротив – попаднала върху кожата ни, водата от крема бързо се изпарява и не прониква в дълбочина – там, където е нужна.

Оптималната грижа за суха кожа трябва да съдържа масла, които да помогнат на хидролипидния слой да се запази и да не позволят водата да се изпари. Открихме, че гелът е онази форма, която от една страна задържа влагата в дълбочина, а от друга е допълнителнителния лост, от който хидролипидният слой се нуждае.

Новият Био- ойл гел за суха кожа е революционен именно заради текстурата си. И гарантирано ще ви даде усещане за копринена мекота при допир. Невидимата му сила е да запази/ съхрани водата в кожата. А това ще усетите с времето.

Лющеща се, наравномерно потъмняла, с видими стрии, с петна от слънцето – това няма да е характеристиката на вашата кожа ако използвате Био-ойл, олио грижа за кожата при белези, стрии и пигментни петна. Комбинация от 4 натурални масла заедно с PurCellin Oil.

• Витамин А - стимулира образуването на колаген и подпомага обновяването на клетките. Това прави кожата по-еластична, с подобрена текстура и тонус.\

• Витамин Е - Най-широко използваният днес в козметиката антиоксидант, спомага за поддържане на здравия вид на кожата. Той я защитава от свободните радикали, които могат да причинят увреждане и преждевременно стареене. Витамин Е повишава хидратацията в епидермиса и прави кожата мека, гладка и еластична.

• Масло от невен - има възстановяващо действие и традиционно се използва при чувствителна, увредена кожа или слънчево изгаряне. То спомага за намаляване на възпалението и може да се използва при обриви и повърхностни раздразнения на кожата.

• Масло от лавандула - известно с благотворното си действие върху кожата. То има облекчаващо и успокояващо действие и е естествен антисептик.

• Масло от розмарин - спомага за освежаване и тонизиране на кожата. То има успокояващ и мек антисептичен ефект.

• Масло от лайка - има противовъзпалително и успокояващо действие и е особено подходящо за чувствителна кожа.

• PurCellin Oil олекотява формулата, като подобрява нанасянето и осигурява бързото абсорбиране на Bio-Oil в кожата. То действа като емолиент и прави кожата нежна, гладка и еластична.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР