Безплатна консултация и 20% намаление за заличаване на стрии

11 November 2021

Ноември е месецът на изгодните сделки, на неспиращ черен петък и шопинг попадения. И докато разглеждате сайтове и магазини за изгодни намаления, ние ви предлагаме едно, което е свързано с инвестиция в тялото и красотата ви.

През ноември Hill Clinic ви канят на безплатна консултация при естетичен дерматолог относно възможностите за заличаване на стрии по тялото. Намалена с 20% е и цената за апаратните процедури, които повлияват стриите.

Сигурно сте забелязали, че зоната, където има стрии се характеризира с по-тънка, вяла, отпусната кожа. С помощта на съвременните технологии, с които разполага клиниката, и опита на специалистите не само може да се постигне премахване на стриите, но и изцяло да се обнови кожата.

Подобряването състоянието на стриите може да се подпомогне и с мезотерапия. Продуктите, които се инжектират, са специално създадени за попълване, както и подпомагане регенерацията на дермалният матрикс.

Премахването на стрии е по-трудно, когато те са стари и вече са придобили бял цвят. Значително по-лесно е заличаването на пресни стрии, които имат червен или лилав цвят. Затова не губете време, а позвънете, за да си запишете среща с дерматолог: 02 439 3131.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР