Ди Каприо, Лорънс, Стрийп и Бланшет във филм, който всички очакваме

Една очаквано добра комбинация

eva.bg 09 November 2021

Отдавна не е събиран такъв звезден актьорски състав във филмова продукция, както в новата лента на Netflix Don't Look Up. И ако си мислите, че преувеличаваме, то със сигурност ще ви оборим с изброяването на следните актьорски величия: Леонардо ди Каприо, Мерил Стрийп, Кейт Бланшет, Тимъти Шаламе, Дженифър Лорънс, Джона Хил, Рон Пърлман, Марк Райлънс... Има и още звездни имена с второстепенни роли, сред които е дори певицата Ариана Гранде. Впечатляващ списък, нали?

Режисьор на лентата е Адам Макей, а що се отнася до сюжета и стилистиката - става въпрос за края на света, полят с обилна доза черен хумор.

В Don't Look Up Ди Каприо и Лорънс влизат в ролята на не особено успешни астрономи, които обаче откриват летяща към Земята комета. Те тръгват на обиколка по медиите, за да предупредят света за сблъсъка, който ги очаква след шест месеца. Оказва се обаче, че никой не им вярва. Мерил Стрийп пък е в ролята на президента на САЩ.

Още отсега се заговори, че филмът ще е сред фаворитите на наградите Оскар. Премиерата ще е навръх Коледа, така че ще трябва да почакаме още около месец, преди да се наредим на опашка в кината.

Междувременно вижте трейлъра и в галерията ни част от снимките, които продуцентите са разпространили до този момент.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР