Новият албум на ABBA е факт

“Благодарим ви за търпението“, коментираха четиримата изпълнители

eva.bg 05 November 2021

ABBA, една от най-успешните и обичани поп групи на всички времена, се завърна с нов студиен албум, озаглавен „Voyage“. След близо 40-годишна пауза, любимата музикална четворка изненада милионите фенове по света с 10 нови песни и зрелищен концерт през следващата пролет. Те започват работата си по новия албум Voyage през 2018 г. и три години по-късно той вече е факт.

„Мина много време, откакто за последно работихме заедно. Почти 40 години. През 1982 г. взехме решение да сложим край на музикалната си кариера. Вдъхновение да се съберем отново, дойде от реализирането на една дългогодишна наша мечта, а именно революционният концерт ABBA VOYAGE, който ще се състои през 2022 г. в специално изградената ABBA Arena в Лондон. Мисълта, че ще седнем в публиката и ще наблюдаваме нашите 3D холограми да изпълняват най-големите ни хитове, е нереално и същевременно удивително!“, коментират те.

След като през септември изпълнителите обявиха сензационното си завръщане с живо включване в YouTube, гледано от над 2 млн. зрители, те счупиха рекорда на Universal Music Group за най-бързата предварителна продажба във Великобритания - над 80 000 копия за три дни.

Албумът излиза на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group с медийната подкрепа на Magic Radio & TV, Dir.bg, списание Grazia и списание EVA. Да го чуем!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР