Д-р Куин и Съли 23 години по-късно

Едно дългогодишно приятелство, започнало от малкия екран

04 November 2021

Снимка: Instagram

Доктор Куин Лечителката“ е един от първите западни сериали, излъчвани у нас, които приковаха пред малкия екран и малки, и големи. Шест сезона, показани в периода от 1993–1998, в които актрисата Джейн Сиймур влизаше в ролята на доктор Микаела Куин, която ежедневно трябваш да се доказва пред жителите на Колорадо Спрингс. Но независимо от неприятностите, до нея винаги беше Съли, готов да я защити с цената на всичко.

Неговата роля се играе от актьора Джо Ландо, който за разлика от Джейн Сиймур предпочита да страни от светлините на прожекторите.

Двамата се сприятеляват още преди началото на снимките и остават изключително близки и до днес. Причината е, че си допадат много като семейства, а и децата им се разбират. Джо Ландо със съпругата му Кристин и четирите им деца намират много общи неща с Джейн Сиймур, тогавашния й съпруг Джеймс и близнаците им. Джо и Кристин са заедно и до днес, докато Джейн и Джеймс се разведоха през 2015 година.

И докато Ландо, който след около месец ще навърши 60 години, не е фен на социалните мрежи и публичността, то благодарение на 70-годишната Джейн Сиймур може да видим колко красиво остарява. Наскоро тя сподели две нови снимки от скорошната им среща, които предизвикаха огромен интерес в Инстаграм профила й.

„В негово лице имам едно от най-дългите си и ценни приятелства“, казва Джейн Сиймур за Джо Ландо. „Изживели сме много прекрасни моменти през годините и се радвам, че семействата ни си останаха толкова близки“, казва още актрисата.

А те наистина са много, много близки, след като съпругата на Джо Ландо се е съгласила да го снима само с един от шаловете на Сиймур, подарявайки й снимката за един от рождените дни. Джейн Сиймур има собствен бизнес с ръчно рисуваните шалове и въпросният кадър бе повече от добра реклама за нея, защото го сподели в Инстаграм. Може да го видите тук.

Какви други снимки на двамата е споделяла тя в профила си и колко са се променили те за изминалите 23 години, може да видите в галерията ни. И двамата остаряват толкова красиво...

 

1 КОМЕНТАР
1
Верен читател
04 November 2021, 09:51

Ех, какви паметни години бяха... Благодарен съм, че бях част от тази романтична епоха. Браво на г-жа Сиймур и на г-н Ландо, че са съхранили приятелството си (и чара си).

ТВОЯТ КОМЕНТАР