Lisca – за всяка фигура, за всяка прегръдка

Комфорт и елегантност, за да сме себе си. Отново и отново

eva.bg 04 November 2021

Новия сезон Lisca празнува с абсолютни бестселъри. Брандът за луксозно бельо познава много добре извивките и красотата на женското тяло, различността и неповторимостта им, и успява с всяка следваща своя колекция да предложи модели като прегръдка, която ни е точно по мярка. Комфорт и елегантност без компромис, за да сме себе си.

„Ако носите бельо, което ви кара да се чувствате бляскаво, сте на половината път до това, всички да се обръщат след вас.“ Ел Макферсън
Геометрична дантела в тъмносиво, внимателно подбрани прозрачни детайли, подчертаващи женствеността, докато рисуват неустоим силует – това е Ivonne, но и не само. Моделът се утвърждава като един от базовите и вечни за бранда, съчетавайки в себе си едновременно ретро стил и модерно звучене. Хармоничен баланс между функционалност и елегантност. Има го и в разновидност в цвят нюд или меко кафяво, което създава усещане за втора кожа, като тук чашката е плътна, обогатена с изискана бродерия.

„Гардеробът ви няма да работи за вас, ако не изберете правилно онова, което ще носите под дрехите си!“ Адриана Лима
Ivonne на Lisca осигурява перфектно прилягане за широка гама от размери, до чашка H, както и практични решения по отношение на гръб и презрамки. Ханшът пък е обгърнат от еластична, но нежна материя, която стяга и оформя силуета и създава безупречна основа за всяка дреха. И удобството не е за сметка на красотата, а напротив – съвършените кройки и деликатните секси акценти са тук, за да покажат, че всяка жена е привлекателна, независимо от мерките си. Те са просто цифри и букви, а излъчването идва отвътре.

„Мисля, че бельото играе голяма роля в цялостното самочувствие и излъчване на една жена.“ Никол Ричи
Evelyn е друг базов модел на бранда и ще продължи да присъства в портфолиото му и след приключване на сезона. Комфортен, модерен, практичен, изглежда изключително добре в този цвят, наречен синьо езеро. Evelyn, точно както и Ivonne, носи последния щрих, от който се нуждаем за своята увереност и самочувствие. Lisca отново е намерила баланса между различните вкусове, за да предложи най-подходящото решение за всяка фигура. Цялата колекция можете да разгледате на https://liscashop.bg/.

До 15 ноември при закупуване на всеки комплект от колекцията есен-зима 2021 г. на Lisca получавате подарък бикини.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР