Четири деца са малко, Роналдо ще има пак близнаци

eva.bg 01 November 2021

Снимка: Instagram

Ето това е новина, която определено успя да ни изненада.

Футболистът Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина очакват близнаци. Тя е майка на още едно от общо четирите му деца до този момент – дъщеря им Алана.

Самоличността на жената, родила най-голямото му дете – Кристиано Джуниър, се пази в тайна от футболиста. Останалите две са пак близнаци, казват се Матео и Ева и бяха родени от сурогатна майка.

Мислехме, че четирите деца на Роналдо са му предостатъчни, още повече, че когато Джорджина роди Алана през ноември 2017, същата година на бял свят се появиха близнаците от сурогатната майка. Така че в една година семейството им се сдоби с три пеленачета, за които трябваше да се грижи. И очевидно, се справиха отлично, защото са на път още две.

Където са четири, там и шест, така че няма да се изненадаме, ако след няколко месеца обявят, че очакват и седмо от някоя сурогатна майка. Засега не е ясен полът на близнаците, които Джорджина ще му роди, но сме сигурни, че ще разберем всичко за тях, понеже Роналдо обича да пуска семейни снимки с всичките си деца.

И за да се убедите какво прекрасно и многолюдно семейство са, може да се разходите в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР