Savex4Fashion в подкрепа на българската мода

30 October 2021

Второто издание на конкурса Savex4Fashion е факт и от всички нас зависи да дадем рамо на родните брандове, да ги популяризираме, да ги поощрим и да изберем най-добрите от тях.

Първото издание на конкурса, организиран от Savex, се състоя през 2019 година. От Savex вярват, че има невероятни български марки дрехи, които са красиви и качествени.  Затова решават, че освен грижа към дрехите, от бранда искат да покажат и подкрепа за техните създатели, като организират инициатива, посветена на изящни дрехи с етикет „Made in Bulgaria”. Конкурсът се провежда изцяло онлайн, а участие в него вземат едни от най-креативните български марки за облекло.

Преминава се през три етапа на гласуване, за да се избере любимият моден бранд на 2021 година. При първото гласуване остават 10 модни марки. При втория етап се избират 5 бранда.

При последния етап от гласуването се избират тримата финалисти, от които един ще бъде отличен като победител. Този, който е събрал най-много гласове в онлайн конкурса, ще получи титлата „Най-любимият български моден бранд в Savex4Fashion 2021“.

Наградата за големия победител е участие в предаване в национална телевизия, където от бранда ще имат възможност да споделят повече за себе си и своите модни виждания.

От хората, които гласуват на сайта и за своя любим бранд, зависи кои ще са финалистите и кой ще е победителят. Освен това ще участват и в томболи с награди, които са предоставени от брандовете -  от техни дрехи до ваучери за пазаруване в техните магазина, както и продуктови сетове на Savex.

Конкурсът се провежда в периода от 18 октомври до 29 ноември, така че побързайте да дадете своя глас. А претенденти за гласа ви има много, при това все интересни.

Включените в конкурса брандове са А la Marie, Andyvil, Denina Martin, Artelie, Dizi, MagdalenaAlex, Maison Tina, Maria Q Maria, Nikolova, Nixa, Paramidonna, Promesa, Sassa Bjorg, They Are, Verne, Verychi, Vintage Summer, Zoe. Повече за тях, модната философия, която следват и кои талантливи дизайнери стоят зад тези марки, може да научите тук.

Да подкрепим българската мода!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР