11 тоалета, които Кейт Мидълтън е носила повече от веднъж

Херцогинята, която не страда от излишни предразсъдъци

eva.bg 30 October 2021

Снимка: getty images/guliver

Тя е омъжена за принц. На практика може да си позволи всичко, включително най-новите колекции на световните модни дизайнери. Херцогинята на Кеймбридж обаче сякаш не страда от излишни предразсъдъци и главозамайване и е доста далеч от разточителството, с което може би сме свикнали да свързваме живота на кралските особи.

Кейт Мидълтън обича да се появява с тоалети, с които сме я виждали и преди – една, две или дори десет години по-рано. И винаги ефектът е изцяло положителен – хората и медиите се надпреварват да я аплодират. Като последния път този месец, когато за еко наградите Earthshot в Лондон Кейт беше облякла тази рокля на Alexander McQueen, цели 10 години по-късно.

Вижте в галерията ни кои рокли е носела повече от един път, на какви събития и каква е разликата 3, 5 или дори 10 години по-късно. 

Освен наличие на безупречен стил и умения да освежава носени вече дрехи с нови аксесоари като колан, клъч или шапка, съпругата на принц Уилям демонстрира и отлична форма.

С роклята Zara с дълги ръкави и панделка на деколтето Кейт се появи през октомври тази година, а за първи път я носи на разходка в Брадфорд през януари 2020 г.

Този тъмночервен костюм на Paule Ka явно е много любим на Кейт Мидълтън. Тя го носи през 2017 г. и 2018 г., а ако се разровим и по-назад в архивите, ще видим, че дебютът му всъщност е бил през далечната 2012 г.

Тази синя рокля на Emilia Wickstead с дълги ръкави и елегантно плисе явно също е сред фаворитите на Кейт. Виждаме я с нея през 2014 г., 2015 г. и 2018 г. За първи път роклята се появява по време на визита на херцогинята в Нова Зеландия.

И отново Emilia Wickstead. Първият път, в който тази стилна виолетова рокля става избор на Кейт, е през юли 2017 г. Тогава семейството е на посещение в Германия. През 2018 г. съпругата на принц Уилям се появява за втори път със същата рокля на събитие, посветено на психичното здраве.

През януари 2017 г. Кейт се появява с тази тъмносиня рокля на Eponine London, тогава е патрон на кампания за психичното здраве на децата. През ноември 2018 г. виждаме роклята отново, събитието е отново благотворително.

Жълтата рокля на Roksanda Ilincic Кейт носи за първи път през април 2014 г. по време на посещение в Австралия. Втората поява е през 2016 г. за Wimbledon. 

Любим, любим аутфит в бяло! Кейт Мидълтън на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май 2018 г. През юли 2015 г. Кейт носи много подобен тоалет на кръщенето на принцеса Шарлот. През 2016 г. е отново с него по време на официалните празненства за рождения ден на кралицата.

С тази прелестна рокля с дантела на Jenny Packam Кейт се появява за първи път през 2012 г. След това, 6 години по-късно, през 2018 г. я облича отново, като този път избира да пусне косата си. Едва ли има нещо по-подходящо за Royal Albert Hall...

Кейт рециклира тази синя рокля на Jenny Packam през октомври 2018 г. за събитие, посветено на писма, писани от тримата братя на нейната прабаба, които са участвали и загинали в Първата световна война. Със спусната коса, покриваща яката на роклята, е малко трудно да се забележи, че това е същата рокля от септември 2016 г.

Кейт носи една от любимите си марки, Catherine Walker, през ноември 2018 г. Преди това я виждаме със същия тъмнозелен аутфит след парада за Деня на Свети Патрик през 2017 г. в Лондон.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР