Lisca Fashion - комфортна женственост

22 October 2021

Колекцията Lisca Fashion за есенно-зимния сезон на 2021 г. остава вярна на насоките, които ни печелят от няколко години – красива комбинация от стилове, които можем да носим всеки ден, подправени със свежи модни тенденции, женственост и комфорт при носене.

Новост е мекото памучно бельо, така любимо на дамите, които обичат естествени материи. Есента донася приятна изненада на любителките на нежната романтика с деликатен цветен принт с пудрени нюанси – както при бельото, така и при пижамите. Изчистените линии и дискретни декорации ще допълнят нашето бельо от жакард в подходящи за зимата цветове. Флиртът между фината флорална бродерия и удобната еластична мрежа, между луксозните и прозирните материали, от една страна, и „чистите“ и непрозрачни, от друга, винаги ще намира почитателки.

От Lisca, естествено, не са забравили колко важен е добрият сън за външния вид и самочувствието ни – женствените пижами на марката са красиво допълнение към часовете за отмора. Във времената, когато мнозина работят хоумофис, от Lisca обръщат специално внимание на домашните дрехи, така че да се чувстваме едновременно комфортно, но и в крак с деловия тон, работейки от дома.

ПРОМОЦИЯ
Подарък бикини към всеки комплект бельо от 15 октомври до 15 ноември или до изчерпване на количествата. Към всеки комплект от новата колекция Lisca AW 2021 също има подарък бикини.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР