Симбиоза от комфорт и елегантност

BRUNELLO CUCINELLI Fall Winter 2021 Womenswear

23 October 2021

Новите нужди и реалности променят ритъма на нашето ежедневие, като формулират ясни критерии за нов и информиран избор. Природата ни показва пътя, по който трябва да поемем, тя е идеалната муза, чиито регенеративни способности осигуряват усещане за благополучие. Облеклото вече не е само естетическо или функционално, но сега изразява и стил, излъчващ усещането за съюз между удоволствие и баланс.

Завръщането към автентичните и природни ценности ни позволява да оценим значимостта на времето и пространството, както и важността да им се насладим максимално. Концепциите за вътрешна и външна среда, за лично и публично вървят ръка за ръка. Непрекъснато размиващи се граници дават живот на нова представа за ежедневните дрехи, която е универсална и спонтанна, минималистична и изискана, без да се пренебрегват детайлите, съчетавайки в завършена симбиоза комфорта и елегантността в новата дамска колекция на Brunello Cucinelli за сезон есен/зима 21.

.

Плетива и материи

Неповторимите качества на трикотажа въздействат възхитително върху всички категории в колекцията: от флуидни и леки палта, блейзери, пухени якета и съчетаващи се комплекти до плетени рокли и цялостни визии, допълнени от чанти и обувки, като успокояващата обща нишка обогатява духа на модерната и ценна идея за комфорт.

Кашмир, вълна, коприна, алпака и мохер отговарят на необходимостта от естествено усещане, способно да предава усещания за защита, уелнес и красота. Сега, повече от всякога приоритет на тези благородни влакна е да са пазители на присъщата им стойност за защита, идеалното въплъщение да правиш добро и да бъдеш по-добър.

Уникалните производствени процеси, изтънчените материи и меките обеми представляват основните елементи на флуидното и уютно носене на дрехите. Вечните текстури подчертават благородните влакна, които се редуват със завладяващи органични и деликатни, бляскави ефекти, винаги с изискан и минимизиран вкус. Туид и каре в класически цветове припомнят живота на открито, по-близо до спокойствието на природата, отколкото до шумния градски мегаполис.

Цветове

Колекцията се концентрира върху вечните цветове, селекция от вечни нюанси, които имат вроден потенциал да придават чар и стабилност.

Нюансите на сивото се редуват в различни текстури, комбиниращи се с интензивна палитра от топли, обгръщащи и релаксиращи тонове на зимно бяло. Успокояващи нюанси на кремаво, деликатно бежово и златисто кафяво, разпръснати върху ценни и меки материали, създаващи естествена и сдържана елегантност.

Комбинации

Гардеробът за новия сезон е неформален и спокоен, без да се дефинира от нуждите на конкретни поводи, където диалогът между комфорт и престиж на артистичната основа осигурява основата за визии, освободени от ограничения. Като се има предвид практичността винаги, комбинацията от официален характер и неформален вкус потвърждава основните канони на ежедневния шик стил без строги протоколи.

Дрехите сега и завинаги перфектно изразяват принципите на устойчивост, антитеза на бързата мода, където чистите и прости форми открояват специални творения, майсторство и сарториална традиция.

Открийте дамската колекция есен/зима 2021 на Brunello Cucinelli в бутика на ул. Съборна 4 или на shop.mdl.bg

 

1 КОМЕНТАР
1
Кира
23 October 2021, 22:32

Ясно е, че е платена реклама и че списанието визира по-отбрана публика, но какъв е кръгът от българи и българки, които ще си купят плетен шал с пайети за 1380лн, който баба Пена от Горно Нанадолнище ще изплете за 30лв и даже ще му зашие пайетки? За яке от 5700лв не е нужно да се коментира. А се задавала страшна криза и народът нямало как да преживява. Малко реализъм и смирение?

ТВОЯТ КОМЕНТАР