Уморени ли сте да изглеждате уморени?

14 October 2021


Причините, поради които винаги съм била фен на Healthy Mix - иконичният фон дьо тен на Bourjois, са няколко - основно заради комбинацията от блестящ и здравословено сияен ефект, но без да е тежък за кожата. Нанесеното покритие изглежда сякаш е вашата кожа, но по-здрава, по-гладка и по-нежна. Изпробвала съм го в различни ситуации, включително цял ден в офиса, след което веднага на официално събитие  - т.е. за около 12 часа. Беше необходима само едно леко докосване с пудра около носа ми. Впечатляващо!

Свикнали сме на обещания, но Bourjois ги изпълнява и това е простата истина за успеха на Healthy Mix. А във времена, в които витамините и енергията са задължителна част от деня на всеки динамичен човек, да ги подарим на кожата по един приятен начин - чрез красотата - е доста примамливо.

Сега Healthy Mix е с усъвършенствана формула и комбинацията от витамини  е дозирана перфектно, за да се грижи за кожата да е наистина здрава, а не само да изглежда така. Всички предимства на оригинала са запазени, но версията е подобрена и адаптирана към условията на съвременния начин на живот. А като добавим и “бонусът” на зимата като сухота на кожата, за което фон дьо тенът Healthy Mix се грижи отлично, той се превръща отново в любим инструмент за настроение и красота.

Източник на енергия

Новата формула на Healthy Mix е изцяло съобразена с начина на живот на съвременните жени, за да им осигури точно това, от което има нужда кожата им. А основният й проблем е умората.

Комбинацията от витамини С, Е и В5 е в основата на това тенът да изглежда здрав и озарен, което помага на лицето да е отпочинало, свежо и с блясък. Естественият финиш върху кожата пък осигуряват покривните пигменти, които помагат резултатът да се задържи до 16 часа.

Ефектът wow

Отдавна знаем, че да жертваме комфорта заради ефекта не е опция. Затова внимателно избираме и текстурата на продукта. В Healthy Mix тя е кремообразна, но ефирна и освежаваща. Съвършеното й сливане с кожата много естествено прикрива порите, омекотява и изравнява повърхността. Така всичко по кожата изглежда идеално - цветът, повърхността й, светлината в нея дори. Освен това след няколко часа е изключено да се образуват черти или да се забележи лющене.

И не на последно място ароматът на Healthy Mix създава допълнителна омайна наслада след нанасянето му! Обърнете внимание на това!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР