Българската следа в дома на Нина Добрев

eva.bg 04 October 2021

Снимка: Architectural Digest/instagram

Холивудската актриса с български корени Нина Добрев отвори вратите на дома си в Лос Анджелис за списание Architectural Digest.

32-годишната актриса никога не е крила произхода си и в интервюто за престижното списание акцентира именно на него.

„Преди казвах, че живея по самолетите, защото непрекъснато пътувах за работа и удоволствие. Заради пандемията обаче за първи път останах вкъщи за по-дълъг период от време“, разказва Нина и подобно на повечето хора по света, започва да ремонтира къщата си. Първото нещо, което прави, е да пребоядиса дома си отвън.

„Може би проговори пестеливата страна в мен или българското момиче от Източна Европа, но си казах: Не искам да давам куп пари на хора, които да дойдат и боядисат това, докато самата аз умирам от скука“, разказва с усмивка Нина.

И докато за екстериора сама купува боята, четките и се заема с пребоядисването, то за вътре си наема интериорен дизайнер – не само за смяна на цветовете, но и за основно преобразяване на кухнята и лек „фейслифтинг“ на останалата част от къщата, както казва самата тя.

От списанието подчертават, че именно европейските корени на Нина се личат в интериора на дома й. Убедете се сами в галерията ни.

А ако искате лична разходка из дома й, може да изгледате и видеото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР