Не е готова да говори за смъртта му

eva.bg 23 September 2021

Тъжната новина за неочакваната смърт на актьора Уили Гарсън, когото всички добре познавахме и харесвахме в образа на Станфорд от сериала „Сексът и градът“, бе тежък удар за всичките му колеги от шоуто. Само няколко седмици преди да почине, той е заснел своите сцени от продължението на шоуто „And Just Like That...”

И въпреки че информациите са, че е страдал от рак на панкреаса, явно не всички са били запознати с битката му, защото смъртта му определено ги изненада и покруси. Включително и Сара Джесика Паркър, която предпочете да не коментира смъртта му.

След като стана ясно, че Уили Гарсън е починал, всички звезди от „Сексът и градът“ изразиха в социалните мрежи тъгата си, споделиха колко им липсва и изказаха съболезнования на сина му. Сара Джесика Паркър обаче не каза нищо. Чак 24 часа по-късно тя лаконично заяви под пост на актьора Крис Нот, който пусна в Инстаграм снимка на Кари Брадшоу и Станфорд: „Благодаря ти скъпи Крис. Все още не съм готова“.

Очевидно все още не е готова да коментира смъртта на близкия си приятел, с когото освен това са и дългогодишни бизнес партньори.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР