Бретонът остава водещ акцент при косите този сезон

Какви са тенденциите при прическите и цветовете за есен/зима 2021

01 October 2021

Слънчевите лъчи и морската вода в косите вече са само спомен. Есента е на една ръка разстояние и е време за промяна. Визажистите на Inspire представят тенденциите в косите за есенно-зимния сезон на 2021. Ето на какво да акцентирате.

Дължината

Акцентира се върху повече дължина на косата с препратки към бляскава визия и луксозно заглаждане в стайлинга.

Цветът

Цветовете попадат в контекст от контрасти и обхващат студени бежови оттенъци в луксозно пясъчно русо с платинен финал. Цветовата палитра тази есен идва директно от Instagram и е подчертано разкошна. Техниката Illuminated Foil Technique, с която се създава този оттенък, акцентира върху прецизното преливане на тоновете, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините. Търсеният ефект на копринена мекота и блестяща гладкост са резултат от индивидуално селектирана грижа за специфичните нужди на косата в салон Inspire след персонална диагностика на скалпа и косата с микрокамера. Стайлингът е подчертано гламър, с обем и виталност.

Формата

Основен акцент при косите и този сезон си остава бретонът във всички вариации и дължини: ултра къс, shaggy, curtain. Визажистите на марката Inspire създават екстравагантна и смела интерпретация на Baby Bangs с високо подстриган бретон, равен и несвързан с контура. Формата на косата е A-line боб със силно изразено спускане в предната част за постигане ефект на рамкиране на лицето. Цветовете са гланцирани, шоколадови със задължителните карамелизирани нюанси за есенно излъчване, концентрирани в предната част на косата. Тази визия може да се носи във вариация на сатенена гладкост или небрежно стилизиране Textured Baby Bangs само с няколко движения на четката.

 

Кариера във фризьорството. След успешно развитите 4 салона преди няколко месеца марката Inspire анонсира Академия за обучение, в която не просто предлагат легитимнадържавна диплома, а вселена от възможности за кариерно развитие в сферата на фризьорството и маникюра. Марката е разработила авторска концепция за обучение, която за оптимално време превръща всеки курсист в професионалист с набор от умения, позволяващи му да започне незабавно и уверено работа по специалността. Уникалната методика и индивидуалният подход позволяват незабавен старт на всеки курсист без нужда от изчакване на групи или наваксвания на материал. В Inspireвсеки курсист има свой ментор, под чието ръководство преминава специална програма с фокус върху модерно представена, дигитална теория и ежедневна практика с гарантиран минимум от процедури във всички сектори на професията. Научи повече на https://inspirebg.com/academy

Коса: Габриела Христова, Артистичен директор на Academy Inspire & Inspire Ambassadors Lead
Фотограф: Ибрахим Башов
Make up: George Rusev - Makeup Artist
Модели: клиенти на салони Inspire
Oткрийте салони Inspire:
-бул.Цариградско шосе 54Б, сграда GrafiХ
-ул.Сребърна 2, до Paradise Mall
-ул.Пирин 91, кв.Манастирски ливади, до Bulgaria Mall
-Бизнес парк София, сграда 2
- Академия Inspire, Студентски град, ул.Проф. Атанас Иширков 13

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР