oscillation - полетът на миглите

Фантазията на красивите умове наистина е неизчерпаема. Признатият авторитет сред спиралите Lancome лансира необичаен козметичен гаджет * -  първата спирала с вибрираща четка Oscillation.

22 February 2009

 

Фантазията на красивите умове наистина е неизчерпаема. Признатият авторитет сред спиралите Lancome лансира необичаен козметичен гаджет * -  първата спирала с вибрираща четка Oscillation


* гаджет (от англ. gadget приспособление) – техническо бижу, доставящо удов

олствие на притежателя си и повишаващо социалния му статус


Неминуемото се случи. Техническият прогрес се добра до миглите. Технология на вибрациите (осцилация), заимствана от НАСА, изпраща миглите в Космоса, като отменя Закона на гравитацията и ги мултиплицира. Едва ли създателката на първата „автоматична” спирала Хелена Рубинщайн е мечтала за подобен технологичен пробив. Иначе няма как да наречем 7000-те трептения в минута, които гарантират оптимално разнасяне на туша и равномерно обвиване на 360 градуса дори и на най-късите и „скромни” мигли от основата до върха и от единия до другия край на клепача. При това без следа от сплъстяване и зацапване. Гениалната идея е плод на 4-годишни изследвания.

 

Също толкова патента бележат епохалното откритие. Освен миниатюрния мотор с презареждащи се батерии, активизиращ се чрез натискане на бутончето на апликатора, внимание заслужава и формулата – ултра фина хомогенна текстура, обогатена с уникален подхранващ комплекс.


В тон с ерата на „умните” четки, тази на Oscillation от специален полимер и нетрадиционно кръстосани снопчета не само оптимизира вибрациите, но и идеално пасва на текстурата, като предпазва от прекомерно напластяване. Няма как да е иначе. Откривателят на четката-чудо - Жан Луи Гере, има над 30-годишен опит в създаването на продукти, подчертаващи естествената красота на очите.

 

Допълнителен бонус на спиралата в сравнение с класическите е двойно по-дългата употреба – 180 нанасяния. Като всеки гаджет и този е образец на модерния лукс. Изискана и енигматична лакирана в черно гилза, гравирана с - то се знае, златна роза, емблема на марката. Достоен инструмент на момиче от XXI век. 


Мъже, треперете! Дамските мигли са още по-безупречно очертани, фантастично уплътнени, невъобразимо удължени и неприлично извити. С една дума - провокативни. Сега вече може да забравите за многобройните „зиг-заг” движения, патент на make-up артистите, и да оставите в миналото травмоопасните карфици и клечки за зъби, които в доисторическите, т.е. доосцилационните времена, се използваха за разделяне на слепналите мигли.


Със сигурност Oscillation ще се превърне в абсолютен must have в козметичната ви чантичка. В Европа тя вече заслужи признанието на най-модната играчка в грима за мигли.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР