Принцеса Шарлийн се събра с децата и съпруга си

eva.bg 26 August 2021

Снимка: Instagram

От няколко месеца принцеса Шарлийн е принудена да остане в родната й Южна Африка, докато съпругът й принц Албер II и децата им са в Монако.

Причината за това се оказа тежка инфекция на ухото, която я вкара в болница докато бе на посещение там през май месец. Лекарите й забраниха да лети и се наложиха няколко операции, както и продължително лечение. Поради тази причина Шарлийн и Албер II отпразнуваха 10-ата си годишнина разделени, като някои жълти медии дори започнаха да спекулират за проблеми в брака им.

Принцът на Монако бе без съпругата си и на олимпиадата в Токио, както и на редица други публични ангажименти.

Преди около седмица Шарлийн е претърпяла още една операция, а сега цялото семейство е отишло при нея, за да я видят и дадат кураж. От пресслужбата на двореца не съобщават какво точно са направили лекарите, но е известно, че операцията е протекла под обща анестезия в продължение на четири часа.

До днес нищо не се знаеше за състоянието на принцесата, но съдейки по новите снимки, публикувани в нейния Инстаграм профил, Шарлин се чувства и изглежда добре. Съпругът и децата й, които дойдоха при нея за втори път, също й дават сили (те бяха при нея и в Южна Африка и в началото на юни).

Принцеса Шарлийн отбеляза в коментар, че е била изненадана от новата прическа на дъщеря си Габриела, визирайки бретона й. Както става ясно, тя сама е взела ножиците и го е подстригала. „Съжалявам, Бела, ще направя всичко възможно да ти оправя прическата”, коментира принцесата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР