Венсан Касел и Тина Кунаки – прегръдките никога не стигат

Честита годишнина, обичам те завинаги!

25 August 2021

Снимка: Instagram

Актьорът Венсан Касел и половинката му Тина Кунаки отпразнуваха третата годишнина от сватбата си. Двамата изглеждат по-влюбени от всякога и може би затова отбелязаха повода в социалните мрежи със серия от снимки, на които се прегръщат. Съдейки по кадрите, май двамата не се отделят един от друг.

Преди да си кажат „да“ в края на август, 2018 г., Венсан и Тина имат двегодишна връзка. „Истината е, че не съм търсила определен човек в живота си. Когато срещнах Венсан, тъкмо се бях разделила с приятеля си след тригодишна връзка и сърцето ми беше разбито. Изобщо не бях отворена за любов. Но когато се пресякоха пътищата ни, веднага разбрах, че това е той, моята съдба! Нямах никакви съмнения, че той е правилният човек за мен. А това е най-сигурният знак, че сте на прав път – дори за секунда да не се съмнявате в избора си“, сподели Кунаки неотдавна в интервю.

За Венсан това е втори брак. Актьорът има 14-годишен брачен съюз с Моника Белучи, от която има две дъщери - Дева и Леони.

Когато през лятото на 2018 година Тина стана г-жа Касел, той даде откровено интервю пред Vanity Fair, в което сподели, че никога не е мислил, че ще се ожени, още по-малко си е представял брак с жена, по-млада от него с 30 години.

„След развода си мислех, че ще си живея сам и в началото ми беше забавно, но след това изведнъж почувствах, че животът ми е празен. Никак не е честно, че се женя за момиче в 20-те си, когато аз съм в 50-те си, но любовта не винаги е честна“, каза тогава актьорът.

„Да, вие можете да имате къща, семейство, общи приятели и интереси, които ви обединяват, но е важно да помните защо именно сте заедно, кое ви е събрало още от самото начало. Често хората се разделят, защото всичко се обърква – те просто забравят какво ги е свързвало. Аз се опитам да задържа тъкмо това, което ни свързва“, казва Тина.

Е, все още го имат. И плод на тази магия е дъщеря им Амазони. Вижте колко много прегръдки споделиха с нас в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР