Бионсе и Джей Зи в 32 кадъра

28 August 2021

снимки getty images/guiliver, instagram;

Бионсе и Джей Зи са една от най-влиятелните двойки в шоубизнеса. Запознават се, когато тя е на 18, а той на 30 години. Минава време, преди да признаят официално за любовта помежду им – с клипа към "03 Bonnie & Clyde". Женят се през 2008 година, имат три деца и въпреки че бракът им не винаги е бил перфектен (Бионсе написа цял албум по повод изневерите му), в крайна сметка успяха да преодолеят трудностите и да се преборят за брака си. „Възхищавам се на умението му да вдъхновява другите. За мен Джей е олицетворение на американската мечта. Безкрайно го уважавам: той е велик човек и велик артист“, казва за него тя.

След толкова много години в светлините на прожекторите, двамата нямат застой в музикалната си кариера, знаейки много добре как се прави и шоу, и бизнес. Богатството им възлиза на стотици милиони долари, позволяват си почивка на Френската Ривиера с луксозна яхта, за която плащат стотици хиляди наем седмично, както и да се возят в Rolls-Royce по поръчка за 40 милиона долара. Вижте ги в галерията ни в серия от еблематични изяви както на сцената, така и на червения килим, на светски събития, от почивките им и в по-интимни моменти.

Най-хубавото е да можеш да погледнеш назад и да осъзнаеш колко невероятен е животът ти. Ако не отделите време за размисъл и анализ на случилото се, на това, което сте преживели, загубили, постигнали, открили..., то тогава няма как да откриете невидимата нишка, свързваща ключовите моменти от живота ви. Както и накъде води тя. Всичко си има и причина, и последствия“, казва Бионсе.

ТВОЯТ КОМЕНТАР