Рийз Уидърспун и нейният читателски клуб

eva.bg 01 August 2021

Една от най-високоплатените актриси в Холивуд, носителката на Оскар Рийз Уидърспун има своето страстно увлечение – четенето на книги. Както и да го мислим, тя е от малкото световни звезди, които можем да видим с четиво в ръка.

В профила си в Инстаграм тя редовно се снима с предпочитаните от нея книги, а те не са една и две. По този начин актрисата не само показва, че четенето е приятно и полезно занимание, но и промотира автори, издателства и книжарници, при това напълно безплатно.

Палитрата на избора й е широка – от криминални и любовни романи до философска литература и исторически четива.

И все пак, Рийз Уидърспун с намигване споделя: „Казах го веднъж и ще го кажа отново ... ОБИЧАМ историческата фантастика. Това може да е любимият ми жанр, но не казвайте на другите.“

Жанрът историческа фантастика може да ни звучи като оксиморон, но в крайна сметка поредицата „Властелинът на пръстените“ какво е?

Актрисата има прекрасно обзаведен от нея дом в Пасадина, Калифорния, и често показва любимите си кътове в него, където може да се усамоти с книга в ръка.

В интериора на къщата си тя смесва изобилие от настилки и мебели от светло дърво с небрежни тъкани, за да създаде атмосфера, която кореспондира на нейната личност – емоционална и привлекателна. Студената синя палитра свързва отделните помещения, може би за да създаде визуално усещане за прохлада в окъпаната от слънцето Калифорния.

"Летният сезон е подходящ да намерим време да прочетем повече книги", казва Рийз Уидърспун и приканва всички да посетят нейния

@ReesesBookClub в Инстаграм.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР