Лиз Хърли отново сияе

eva.bg 31 July 2021

Актрисата и модел, която през юни навърши 56 години, продължава да изглежда много добре и не се притеснява да покаже свои фотографии или селфита по бански в Инстаграм. Тя винаги излъчва увереност, когато споделя секси снимки с над 2-милионната си аудитория в социалната медия.

Твърди, че фигурата й се дължи не толкова на редовни тренировки, колкото на стриктно спазване на хранителен режим, който се основава на средиземноморската диета – предимно пресни зеленчуци и риба. Хърли е споделяла нееднократно, че е „враг“ на преработените храни и се стреми винаги да търси чисти продукти, по възможност произведени от местните ферми.

Неотдавна тя написа, че е радостна, че може отново да облече рокля за парти след дългата карантина и се снима с модел на Versace.

Очевидно е, че Лиз Хърли започва да се съвзема след сполетялата семейството й трагедия – преди година се самоуби на 55-годишна възраст американският продуцент, сценарист и филантроп Стив Бинг, нейн партньор и баща на сина й Деймиън.

Стив умира, мислейки, че двете му деца – Деймиън от Лиз Хърли и по-голямата полусестра Кира - ще бъдат финансово обезпечени, след като печели съдебна битка срещу собствения си баща, който прави опит да ги изключи от семейните доверителни фондове на стойност близо милиард долара.

И все пак Деймиън няма да получи нищо, след като дядо му успява да обжалва решението. Богатството ще бъде разделено между двете деца на сестрата на Стив Мери, които за разлика от братовчедите си са родени в брак.

В Инстаграм по повод на годишнината от кончината на Стив Бинг Лиз Хърли написа: „Мъчно ми е да повярвам, че бившият ми Стив вече не е сред нас. Това е ужасен край. Нашето време заедно беше много щастливо и публикувам тези снимки, защото въпреки че преживяхме трудни времена, важни са добрите, прекрасни спомени за един мил, мил човек.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР