Никол Кидман: Предайте ми се!

Нов сериал с Никол Кидман и по книга на Лиан Мориарти

eva.bg 27 July 2021

Никол Кидман е в главната роля на нов сериал, който провокира вниманието на почитателите на други две хитови тв продукции с нейно участиех- „The Undoing“ и „Големи малки лъжи“.

Сериалът се казва „Nine Perfect Strangers“ и е по еноименния роман на австралийската писателка Лиан Мориарти. Нейна книга е в основата и на „Големи малки лъжи“.

В новите епизоди Никол Кидман ще е в ролята на лечителката Маша, която обещава на деветима непознати да ги излекува от травмите на миналото им, да поправи наранените им души.

За целта обаче иска да й се предадат и доверят изцяло, защото методите й са доста нетрадиционни. Маша обещава за десет дни травмите им от миналото да изчезнат. Както може да се досетите, нищо няма да е толкова просто и нямаме търпение да видим в каква посока ще тръгне сюжетът.

Сериалът е заснет в крайбрежния град Байрън Бей, Австралия. В него участва още Мелиса Макарти, Люк Еванс, Реджина Хол и др.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nine Perfect Strangers (@9strangershulu)

Всеки от гостите в терапевтичния център на Маша (Никол Кидман) трябва да изкопае собствения си гроб и да легне в него.

Но ще излекува ли тя травмите им или има друга тайна цел? Предстои да разберем на 18 август, когато ще е премиерата на сериала, зад който стои друго легендарно име – Дейвид Кели.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР