Принц Хари пише мемоари

eva.bg 20 July 2021

Снимка: Getty Images

Принц Хари е готов да пише и реши да стартира работата си върху своите мемоари.

Хари вече е продал правата за бъдещата си книга на издателството Penguin Random House. Ръкописът трябва да бъде изпратен през октомври, въпреки че първоначалният план е бил да бъде в издателството още този август. Източници споделят пред Page Six, че внукът на Елизабет II е работил до момента тайно по книгата си, с помощта на журналиста Дж. Р. Морингър. А новините за предстоящата книга вече са потвърдени и от издателството, и от Хари.

„Пиша тази книга не в ролята си на принц, която ми бе дадена по рождение, а от позицията на човека, който съм станал. Сменил съм много шапки на главата си – и буквално, и преносно – и се надявам, че като разкажа историята си (с всичките й възходи и падения), ще мога да покажа, че няма значение откъде идваш. Всички ние си приличаме повече, отколкото предполагаме.“, каза принцът в изявление, като допълни, че се радва на възможността да разкаже от първо лице за живота си, защото само така може да бъде сигурен, че всичко ще отговаря на истината.

Кралското семейство обаче не е особено развълнувано от новината. Оказва се, че принц Хари не е предупредил кралицата, нито баща си, принц Чарлз, че се е захванал с този проект. Според източници от двореца, всички се боят от нови, злепоставящи монархията разкрития.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР