Tанц на изкуството с върховата технология

Насочете прожекторите към лаптопите MSI серия Prestige

eva.bg 13 July 2021

Може би мъжете все още си задават клиширания въпрос „Какво искат жените“, но MSI ясно ни показаха, че знаят отговора. Поне що се отнася до технологиите и в частност преносимите компютри.  Със своята серия Prestige, MSI доказват, че бизнес лаптопът може да бъде лек, бърз, качествен, удобен и не задължително в традиционното черно.

Да работим с лекота

Лаптопите Prestige могат да се похвалят с мерки, които са наистина за завиждане. Масовите модели са под 1.30 кг, а дори най-мощните и големи от тях не надминават килограм и 600 грама. Това е особено важно, независимо дали ще носите компютъра до мястото на срещата в голямата си дамска чанта или в специална бизнес такава.

Лек, но мощен

Макар и супер лека (като тегло) бизнес серията Prestige по нищо не отстъпва като технология. Дори MSI нескромно я наричат „есенцията на елита“. Лаптопите са с последно поколение Intel процесори, батерия, издържаща до 16 часа (за определени модели); IPS екран с широки зрителни ъгли, матово покритие, за да няма отблясъци на екрана и удбна клавиатура с подсветка.

Питате се какво може още да иска човек?

Премиум производителност за още повече продуктивност; текстура и премиум материали, за да може всеки допир да носи удоволствие... и още сигурност с лицево разпознаване или отключване с пръстов отпечатък; свързаност с достатъчно портове и дори 2 USB type-С конектора. И на последно място – вградена уеб камера, с която да провеждате задължителните напоследък онлайн срещи.

“Най-добрия цвят на света е този, който ви отива” – Коко Шанел

Какво по-добро от това да внесете повече индивидуалност и цвят в технологичния си избор.  MSI Prestige разкрива своята палитра, за да допълни възможността да представим себе си по-още по-ярък начин.

Серията включва розово, бяло и графитено черно.  

Малък, но изключителен детайл

Ергономията е важен елемент от технологичния свят и прави чест на MSI, че не са я загърбили в елитната серия Prestige. При отваряне на лаптопа дисплеят повдига клавиатурата, така, че да тя да промени ъгъла си да осигури по-комфортно писане.

Дори и това да ви се стори маловажна характеристика (особено за тези от вас, които използват лаптопа като работна станция и на бюрото си го свързват с монитор и външна клавиатура) не трябва да забравяме, че все повече се налага хибридният модел на работа. Съчетаването на работа от офиса и у дома ни кара да търсим все повече комфорта при използването на технологиите; а по-голямо удобство при писане е характеристика, която потребителит ще търсят при избор на лаптоп или ултрабук.

И като си говорим за клавиатурата – трябва да признаем, че това е една от най-тихите са писане клавиатури. Нещо, което ще оценят както колегите в офиса (независимо колко бързо пишете), така и семейството у дома, особено ако имате нездравословния навик да довършвате мейлите в спалнята преди да загасите нощната лампа. Не на последно място –бутоните на клавиатурата са пълноразмерни – включително 4-те стрелки, с които лесно ще навигирате.

 5 причини да се влюбите в MSI Prestige

  1. Този лаптоп е изключително лек и компактен. Повечето 14 инчови модели тежат 1,29 кг. Което на практика означава лесно пренасяне, а за тези, които водят още по-динамичен начин на живот – по-комфортно пътуване.
  2. Тиха и удобна за писане клавиатура с подсветка. Безапелационно бутоните на клавиатурата и ъгъла на писане дават несравним комфорт при ежедневна употреба.
  3. Дълъг живот на батерията. Дори и доста натоварен, лаптопът MSI Prestige ще издържи интензивен работен ден само с едно зареждане.
  4. Технологично иновативен – в толкова тънък и лек лаптоп – технологията е достатъно  мощна, за да ви държи на върха на продуктивността.
  5. Серията предлага три цвята, които да подчертаят вашия индивидуален стил.

Може да разгледате тук всички бизнес модели лаптопи с марка MSI.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР