Да презаредим гардероба си с цветни емоции

Outlet и second hand находки от Remix за незабравими летни моменти

05 July 2021

Снимка: Фотограф: Михаил Новаков, модели: Поля Великова и Патрис Еге, грим и коса: Съни Григорова, стайлинг: Гроздан Михайлов

Лято е, време е да украсим гардероба си с цветно настроение, да експериментираме с нови и смели дизайни. Основно правило в модата е да се забавляваме. Тя отразява емоциите ни, които в летните месеци са така слънчеви.

Сега е време да презаредим батериите и да натрупаме топли спомени за студените дни. Независимо дали става въпрос за пикник в планината, среща с приятели в парка, така чаканото море или просто лежерни вечери в добра компания – нека дадем път на доброто настроение.

Летните емоции са неразривно свързани и с летния ни гардероб. Да го обновим с нови модели – за плажа, за парка, планината или на работното място.

Пандемията определено промени модните тенденции, залагайки на по-удобни и предимно спортни модели.

Но именно, понеже минахме през доста тежки и трудни месеци, всички имаме нужда да цвят, позитивизъм, ярки нюанси на цветовете и смели модели на тоалетите.

Жълтият цвят винаги е бил актуален през лятото, а сега дори още повече. Няма да сбъркате, ако заложите на него.

Асесоарите са важни и щипка игривост винаги ще е от полза, независимо дали става въпрос за слънчевите очила, шала или чантата.

За всеки повод и всяка ситуация в Remixshop.com ще откриете подходящи модели дрехи и аксесоари.

Избирате от над 200 000 продукта, разпределени по типове марки - Luxury, Mid range и Budget. Всеки ден има нови 10 000 Outlet & Second Hand модни предложения от 5000 световни марки. Както и актуални Outlet модели на супер изгодни цени, селектирани Second Hand продукти с безкомпромисно качество.

Лято е, развихрете въображението си, оцветете гардероба си, заредете се със слънчеви емоции и нека хубавото време бъде с вас! Оставете дрехите да следват емоциите ви.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР