В ритъма на Маями

Стилът на слънчевия град във Флорида полага тенденциите за топлите дни с пълна сила. Маями е муза на Tommy Jeans, карайки гардероба ви да затанцува в ритъма на динамичния град…

eva.bg 19 June 2021

Каним ви на разходка по крайбрежните алеи и плажове, на градски вълнения под слънчевите лъчи, на мястото, което ви обещава вечно лято…

Горещите дни настъпват, а ние вече мечтаем да се потопим в лятното настроение, така, както се потапяме в морето. Гардеробът за новия сезон ще бележи спомените и преживяванията ни, така че имаме нужда от стилни и удобни дрехи, в които се чувстваме неотразими и можем да се наслаждаваме на лятото, като вземем максимума от него.   

В отговор на летните страсти, Tommy Jeans от Tommy Hilfiger черпи вдъхновение от слънчевия Маями, полъха на South Beach, пренасяйки в гардероба ни градския, но много атлетичен стил, характерен за мястото. Запознайте се с колекцията Miami Vibes!

В нея можете да откриете игриви тениски с графики, вдъхновени от стрийтбол културата в Маями, винтидж принтове, апликации с пайети, детайли, характерни за динамичните работещи хора, както и нови 3D ефекти. Модната къща винаги е следвала свободата на американския дух, затова не се страхува да разчупва моделите си и да ни предлага нови, смели дизайни. Иконичната палитра на Tommy Hilfiger в червено, бяло и синьо има нови прочити в неоново розово, леопардов принт и свежите летни нюанси на цитрус и лайм.

Мекото докосване на плетивата влиза в контраст с по-грубите на вид панталони тип карго, тениските с лента или якетата с качулка. Баскетболните силуети са пресъздадени със смесени деним материали.

Високотехнологичните иновации позволяват по-устойчиви изработки, включително 100% рециклиран памук и облекла, направени само от един материал. Новата колекция на Tommy Jeans не просто ще направи гардероба ви стилен, но и изцяло отговаря на съвременните изисквания за екологична мода.

Miami Vibes е създадена за слънчевите дни, в които уличният стил е способен да завърта глави и да завладява въображението. Време е да се гмурнете в лятото!

Летните предложения от Tommy Hilfiger са налични в магазините на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР