Как да носим сандали със стил

17 June 2021

Всяка дама обича обувките… и със сигурност има в гардероба си поне няколко чифта дамски сандали. Но моделите са толкова много, че понякога може да се окаже трудно да решите кои сандали с какво облекло да комбинирате, за да постигнете перфектен стил. Какъв модел да изберете? Колко високи да са токовете? Ето няколко съвета на стилистите, които ще  помогнат да изглеждате перфектно.

Сандали и дънки

За дънки изберете сандали със средна или висока платформа. Те ще Ви осигурят перфектна линия както за деня, така и за вечерта. Без значение какъв цвят са дънките, вечната класика е да ги съчетаете със сандали с платформа и бяла риза или тениска с копчета. За дънките с разкроени, широки крачоли изберете по-високи сандали, които ще разкрият красотата на панталоните и ще издължат визуално краката.



Сандали и рокли/поли

Каквато и да е любимата ви рокля, тя ще се съчетае перфектно със сандали – това е класически летен тоалет, който никога няма да излезе от мода. За рокли с по-свободна кройка и непринуден, дори плажен стил, можете да изберете равни сандали или сандали с каишка между пръстите.

Късите рокли в комбинация с дамски сандали тип „гладиатор“ (с каишки или връзки по прасците) изглеждат по момичешки предизвикателно. Но ще изглеждат изключително женствено в съчетание с дамски сандали с широк ток или високи платформи.



Сандали на тънки токчета изберете за по-официалните рокли, особено ако са дълги. В повечето случаи те са по-подходящи за вечерни партита, отколкото за разходки през деня.

Ако искате да добавите малко височина към ръста си или визуално да удължите краката си, изберете сандали с ток на платформа. Ако обаче сте с висок ръст, рискувате да получите обратния ефект и роклята да изглежда по-къса, отколкото е.

Любимите ни дълги, свободни рокли стоят перфектно със сандали с каишки между пръстите, които леко издължават краката. С такъв тоалет ще изпитвате свобода на движенията и прохлада, като в същото време ще изглеждате очарователно непринудени.



Сандали и къси панталони

Разбира се, че обичаме летните си къси панталонки! И макар често да ги носим с кецове или еспадрили, няма никакво съмнение, че те стоят страхотно и със сандали.

Много дами не се чувстват комфортно в най-късите панталонки, но ако не сте от тях, комбинирайте ги с равни сандали – добър вариант са моделите с каишка между пръстите. За дори още по-елегантен вид може да изберете тънък или широк ток.



Панталоните с дължина до средата на бедрото са вероятно най-носените през лятото. С тях можете да сътворите изключително разнообразни стилове и на практика можете да ги носите с всякакъв модел дамски сандали. Ще получите непринуден аутфит с равните сандали с каишки. Средновисоките платформи с ток ще ви придадат повече женственост. Ако искате весела и безгрижна визия, изберете равни сандал с украси или връзки.



Панталоните с дължина до коляното имат своите предимства, тъй като успешно крият някои зони, които не искаме да показваме. Но ако не подберете правилно сандалите, рискувате да създадете илюзия за къси и обемни прасци. Препоръчваме да изберете фини сандали с висок ток или платформа, както и равни сандали с възможно най-малко каишки, за да не крият краката ви.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР