Камила Мороне, 24-годишната приятелка на Леонардо ди Каприо

Какво знаем за нея

eva.bg 16 June 2021

Снимка: Instagram

Въпреки че Леонардо ди Каприо има имидж на заклет ерген, от април 2018 г. до него има жена, с която прекарва по-голямата част от времето си, както показват снимките на папараците. Става дума за 24-годишната Камила Мороне.

В момента двамата си почиват на Лазурния бряг, докато по петите им ходят десетки фотографи. И тъй като днес Камила навършва 24 години, решихме да разкрием малко повече за нея. Ето какво знаем.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone)

Камила е доведената дъщеря на Ал Пачино

Майката на Камила Мороне е аржентинската актриса Лусила Сола, която има връзка с Ал Пачино от 2009 г. Според приближени, Ал много е помогнал на Лусила за отглеждането на Камила, въпреки че няма брак с майка й.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone)

Тя е запален блогър

В ерата на социалните мрежи, Мороне обожава да намира своя аудитория, с която да говори по темите за стила, спорта, храненето и интериорния дизайн. Тя е правила опити за собствен блог през годините, но тъй като Инстаграм измести личните блогове, в момента Камила споделя най-вече там своите хобита и страсти. „Обичам да отварям поле за разговори, в което хората могат да задават въпроси и да комуникираме“, цитират думите на Мороне от PeopleTalk.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone)

Успешен модел

Ще излъжем, ако кажем, че Лео ди Каприо няма типаж. Той винаги е харесвал стройни и красиви модели, а Камила напълно попада в тази категория. Първият й голям ангажимент е кампания на Victoria’s Secret през 2015 г. След това тя продължава да се снима за бранда, като всичко това й спечелва първата й престижна корица: през 2016 г. лицето на Мороне красеше една от кориците на турския Vogue. Виждали сме я и на подиума на Moschino през 2017 г., по време на представянето на круизната колекция на модната къща. Съвсем скоро Камила ще се появи и на корицата на мексиканския Vogue.  

Актьорски амбиции

Камила е запалена по актьорството още преди връзката си с Леонардо ди Каприо. Докато навърши 21, Мороне вече се е разписала за четири филма: „Bukowski“, режисиран от Джеймс Франко, драмата „Never Going Back“, „Death Wish“ с Брус Уилис и документалната продукция „My Own Private River“, в която има главна роля.

Звездна компания

Като доведена дъщеря на холивудската легенда Ал Пачино, не е изненадващо, че Камила е обградена от звезди. Тя често организира партита с известни личности, а сред приятелките й са Емили Ратайковски, Кендъл Дженър, Бела Хадид и Кая Гербер. Също така тя спортува със звездния треньор Кърк Майерс. Очевидно е, че не е било особено трудно пътят й да се пресече с този на Леонардо ди Каприо.

Днес Камила Мороне навършва 24. Този факт нямаше как да не предизвика коментари в социалните мрежи. Причината е, че до момента Лео винаги е излизал с момичета под 25-годишна възраст. В момента, в който те достигнат средата на 20-те си, той е прекратявал отношенията си с тях. Вече сме виждали това да се случва с бившите му приятелки Бар Рафаели, Нина Агдал и Кели Рорбах – до една невероятни красавици. Мороне наближава този момент, така че предстои да видим дали тя ще бъде жената, която ще разбие тази тенденция.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicapiofans)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР