Какви ги вършиш, Лоти Мос?

Малката сестра на топмодела Кейт Мос е напът да се забърка в скандал

eva.bg 13 June 2021

Снимка: Instagram

Лоти, сестрата на топмодела Кейт Мос, която също е модел с бъдеще в модната индустрия, обяви в петък в профила си в Инстаграм, че е станала най-новата знаменитост в платформата за платено фото- и видеосъдържание OnlyFans.

OnlyFans е новата територия за развлечение и източник на доходи в „игрите за напреднали“. Авторите на съдържание могат да печелят солидни суми, предоставяйки абонаментна услуга на своите фенове. Базирана в Лондон, OnlyFans е напът да измести традиционните досега канали за разпространение на съдържание с еротичен или откровено порнографски характер.

Докато Инстаграм е „по-срамежлив“ и не предлага пари на авторите на съдържание, OnlyFans позволява на инфлуенсърите директно да монетизират своето съдържание. Последователите им трябва да плащат месечен абонамент, за да гледат съдържанието на инфлуенсърите и могат да взаимодействат с тях, като им поръчват, и съответно плащат по-висока цена за определено, разбирай еротично, съдържание.

Във времената, когато всеки, който има смартфон и подходяща среда, може да стане автор на собствено съдържание, горещият сайт в развлекателната индустрия за възрастни предоставя възможността за печелене на много пари.  

Американската актриса и певица Бела Торн е регистрирана в OnlyFans отпреди близо две години. В момента, в който се присъединява към платформата, тя спечелва един милион долара, поставяйки истински рекорд, като определя цена от 20 долара за месечен абонамент за нейния канал.

Престижната агенция за модели Storm, която работи с Лоти Мос, веднага е изразила загриженост, че това може сериозно да застраши бъдещето й.

Да припомним, че Лоти е участвала в кампании на Dior и Chanel, и е била на корицата на френския Vogue, снимана от Марио Тестино.

Източник от агенцията споделя пред „Мейл он Съндей“, че пътят, по който е тръгнала Лоти Мос, може да повлия негативно на бъдещето й не само като модел, но и като жена.

„Не бива да позволим на Лоти да се превърне в поредната жертва на тази луда култура на инфлуенсърите, които искат директно да контактуват с феновете си, казват от агенция Storm. - Нейното психично здраве трябва да бъде защитено.“

Кейт Мос и родителите до момента не са коментирали изявите на Лоти.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР