Първите дами боси на плажа

Джил Байдън и Кари Джонсън

eva.bg 11 June 2021

Снимка: Downing Street

Една доста необичайна фотосесия на първите дами на две от най-големите и влиятелни страни в света бе разпространена от Downing Street. Става въпрос за Джил Байдън, съпругата на американския президент Джо Байдън, и Кари Джонсън – съпругата на министър-председателя на Великобритания Борис Джонсън.

Вчера двете двойки се видяха в рамките на срещата на G7 и преди редицата официални ангажименти, които им предстоят, се насладиха и на малко по-лежерни отношения.

От Downing Street бяха разпространени снимки на госпожа Байдън и госпожа Джонсън, които очевидно са захвърлили високите токчета и са се разходили боси на плажа. Там е и детето на Борис и Кари Джонсън, което седи по памперс на пясъка, а след това го виждаме и в прегръдките на майка си. Снимките може да видите в галерията ни.

Борис Джонсън обяви годежа си с Кари в края на февруари миналата година. Тогава стана ясно, че тя бременна и с първото им дете. Синът им Уилфред се роди през април. Седмица преди раждането му Борис постъпи в болница заради усложнения в следствие на Covid-19. Както знаем обаче, той се възстанови напълно и преди броени дни, в края на май тази годината, Борис и Кари сключиха брак на тайна церемония. За 56-годишния Борис Джонсън това е трети брак, а за 33-годишната Кари е първи.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР