Сръбският EXIT пристига в България

08 June 2021

Фестивалът ЕXIT, едно от най-мащабните и посещавани музикални събития в Европа, празнува своята 20-а годишнина този юли в емблематичната за него Петроварадинска крепост в Нови Сад.

А две седмици след фестивала в Сърбия, световни музикални звезди и български изпълнители ще взривят плажа Перла край Приморско с тридневен музикален маратон – SUNLAND. Това име са избрали за българското издание на ЕXIT, което обещава да пренесе у нас неповторимия дух на оригиналното събитие и да превърне плаж Перла в най-важната парти точка на Черноморието това лято. В самия му разгар – между 29 и 31 юли – SUNLAND ще предложи завършено денонощно преживяване за музикалните фенове.

 

Погрижили сме се за комфорта на всеки посетител – капацитетът на местата е над 15 000, сцените ще бъдат 4, осигурен е мащабен паркинг и уникална VIP зона, в която гостите могат да се насладят на кулинарните изкушения на шеф Андре Токев“, коментира Лъчезар Захариев, собственик на „Баштаг“, които са организатор от българска страна.

От самото начало българската публика е една от най-многобройните на фестивала EXIT. Ето защо решихме да дойдем в България“, коментира и каза Душан Ковачевич, основател и главен изпълнителен директор на EXIT фестивала.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР