23 години любов: Синди и Ранди

Тайната е...текила!

eva.bg 30 May 2021

На 29 май 1998 г. супермоделът от 80-те Синди Крауфорд (55) и съпругът й Ранди Гербер (59) , чийто бизнес е в сферата на висококласните ресторанти и нощни заведения, сключват брак на Бахамите. И церемонията, и партито са на плажа, а според дизайнера на тяхната сватба Майкъл Уайт това е най-лесното и просто сватбено тържество, което е правил – море, пясък, и отрупана с цветя церемониална арка. 

Двамата имат две вече пораснали деца – Кая, която е сред супермоделите на последните няколко години, и Престън.

Синди поздрави съпруга си за 23-ата им годишнина в събота с тяхна обща снимка от сватбата, на която танцуват боси и щастливи, и послание: „Тази нощ преди 23 години беше вълшебна… и ти все още си Единственият. Честита годишнина! Обичам те!“

На сватбата си Синди носи мини рокля на Galliano и почти никакъв грим, а след церемонията двамата с Ранди свалят "официалните" дрехи, навличат банските костюми и се хвърлят в басейна. „Исках в този ден да бъда максимално близо до онази Синди, до която Ранди ще се буди всяка сутрин“ – казва топлоделът. На сватбата са поканени 90 души. Менюто е просто – морска храна, паста и ростбиф, а за десерт – любимата морковена торта на Синди.

Когато през 2015 г. питат топмодела каква е тайната на дългия брак, Синди отговаря просто: „Текила. Ние се запознахме на текила“. Двамата са бизнеспартньори със своя най-добър приятел Джордж Клуни, който създаде своя марка текила.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР