Тя, Мадона и той, Готие

Жан-Пол Готие не може да устои на Мадона, а тя - на бюстиетата му.

eva.bg 29 May 2021

Снимка: Официален Инстаграм профил

69-годишният дизайнер Жан-Пол Готие, който инжектира свръхдоза уличен хъс във висшата мода, казва, че единствената жена, на която някога е предлагал брак е била Мадона. При това – три пъти. При това – той е гей. „ Тя ми казваше винаги „не”, но аз никога не успях да й кажа „не”, когато ме канеше да работим заедно” – призна преди две години Готие, който скоро след това официално се оттегли от модата.

Двамата са приятели от края на осемдесетте. Той изработва някои от емблематичните й бюстиета, част от които можете да видите в галерията, както и повечето й костюми за турнетата й Blond Ambition (1990)и Conffessions (2005). Преди няколко часа Мадона качи в Инстаграм профила си кадри, на които позира с ново супер секси творение на лейбъла на своя любим дизайнер и приятел. „Благодаря ти, JPG, за убийствената блуза. Винаги караш момичетата да искат да заемат поза!” – написа 62-годишната попикона, играейки си със заглавието на прословутото си парче Strike A Pose.

Когато Готие се оттегли от модата, звездата го нарече гений и му благодари за невероятните модни приключения, които й е подарил. „Никой не е като теб и никога няма да бъде. Сърцето ти, талантът ти, хуморът ти. Ти си единствен” – прибави тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР